Om företaget


Välkommen till Markbyggarna – er pålitliga partner för markanläggning och fiberprojekt i Norrland. Vi är en del av Storskogen-koncernen och stolta medlemmar i Sisabgruppen, vilket ger oss stabilitet och resurser att leverera högkvalitativa tjänster till våra kunder.

Sedan vår etablering år 2005 har vi varit en ledande aktör inom branschen och har byggt upp en gedigen erfarenhet och expertis inom markarbeten och fiberförläggning. Vårt huvudsäte är beläget i Skellefteå, men vår verksamhet sträcker sig över hela Norrland.
Vi arbetar med en bred skala av projekt, både stora och små, och vår målsättning är alltid densamma – att leverera resultat av högsta kvalitet och att överträffa våra kunders förväntningar. Vi förstår vikten av noggrannhet, effektivitet och hållbarhet i varje projekt vi tar oss an.

Vår passion för markanläggning och fiber är tydlig i allt vi gör. Genom att kombinera modern teknik med beprövade metoder och en dedikerad personal, säkerställer vi att varje projekt utförs med precision och professionalism.

Oavsett om det handlar om att bygga infrastruktur för samhällen, företag eller privatpersoner, kan ni lita på Markbyggarna för att leverera enastående resultat varje gång. I alla våra projekt har vi en medvenhet om hållbarhet och miljö.

Kontakta oss idag för att diskutera era behov och hur vi kan hjälpa er att förverkliga era projekt inom markanläggning och fiber. Med Markbyggarna vid er sida kan ni känna er trygga i att ert projekt är i de bästa händerna.

Har du frågor och vill veta mer?


Gradgatan 2
93136 Skellefteå


Telefon
070-295 03 66

E-mail
par.greus@markbyggarna.se